Palvelut ja hinnoittelu

Erikoislääkärin vastaanotto Pihlajalinna Ikiomassa 20-30min 110-120€

Vastaanotolla lääkäri kyselee vaivasta ja tutkii kipeän kohdan. Lääkäri tekee tarvittaessa lähetteen röntgen- tai magneettikuvaukseen, jonne on mahdollista päästä usein saman tien. Vastaanotolla on mahdollista saada injektioina esimerkiksi kortisonia tai kukonhelttauutetta kipeään niveleen. Lääkäri voi tehdä fysioterapialähetteen, joka kelpaa yksityisille fysioterapeuteille. Jos asiakkaan vaiva on leikkaushoitoa vaativa, on mahdollista päästä Mikkelin keskussairaalan leikkausjonoon, jossa leikkaavana lääkärinä toimii muun muassa Edvin Sevander. Vastaanottoajan voitte varata Pihlajalinna Ikiomaan soittamalla Pihlajalinnan asiakaspalvelunumeroon 010 312 010 tai internetsivuilta Asiantuntijat | Pihlajalinna.

Soittoaika ja/tai reseptin uusiminen 20-35€

Soittoajan lääkärille voi varata soittamalla Pihlajalinnan asiakaspalvelunumeroon 010 312 010. Soittoajalle sopivat lyhyet asiat liittyen aiempaan käyntiin samalla lääkärillä. Soittoajalla on myös mahdollista uusia resepti. Mikäli asia koskee vain reseptin uusimista, ei tarvitse varata soittoaikaa, mutta asiaa varten on soitettava Pihlajalinnan asiakaspalvelunumeroon 010 312 010.

Injektiot, hinta määräytyy käytettävän valmisteen mukaan

Kipeään niveleen ruiskutetaan neulalla kortisonia tai hyaluronaattivalmistetta, kuten esimerkiksi kukonhelttauutetta. Kortisonipistos niveleen lievittää kipua jopa useaksi viikoksi kerrallaan ja vähentää polven turvotusta.