Palvelut ja hinnoittelu

Erikoislääkärin vastaanotto Ikiomassa 20-30min 110-120€

Vastaanotolla lääkäri kyselee vaivasta ja tutkii kipeän kohdan. Lääkäri tekee tarvittaessa lähetteen röntgen- tai magneettikuvaukseen, jonne on mahdollista päästä usein saman tien. Vastaanotolla on mahdollista saada injektioina esimerkiksi kortisonia tai kukonhelttauutetta kipeään niveleen. Lääkäri voi tehdä fysioterapialähetteen, joka kelpaa yksityisille fysioterapeuteille. Jos asiakkaan vaiva on leikkaushoitoa vaativa, on mahdollista päästä Mikkelin keskussairaalan leikkausjonoon, jossa leikkaavana lääkärinä toimii muun muassa Edvin Sevander.

Soittoaika tai reseptin uusiminen, enintään 20€

Soittoajan lääkärille voit varata soittamalla Lääkärikeskus Ikioman ajanvarauksen numeroon 015 321 320. Soittoajalle sopivat lyhyet asiat liittyen aiempaan käyntiin. Reseptin uusimiseen ei tarvita soittoaikaa, mutta asiaa varten on soitettava Lääkärikeskus Ikioman ajanvaraukseen 015 321 320.

Injektiot, hinta määräytyy käytettävän valmisteen mukaan

Kipeään niveleen ruiskutetaan neulalla kortisonia tai hyaluronaattivalmistetta, kuten esimerkiksi kukonhelttauutetta. Kortisonipistos niveleen lievittää kipua jopa useaksi viikoksi kerrallaan ja vähentää polven turvotusta.